Szeretettel üdvözöllek honlapomon!

Örülök, hogy rám találtál, remélem, sok hasznos információval szolgálhatok.

 

 

Bemutatkozás

 

Nemes Aranka

 

 

Nemes Aranka vagyok. Lelki blokkoldással, önismerettel, személyiségfejlesztéssel foglalkozom. Támasz vagyok a nehéz időkben, ha hozzám fordulsz, megértést, biztonságot találsz, ahol levetkőzheted gátlásaidat, s elindulhatsz a gyógyulás útján. Célom, hogy ne kelljen felesleges köröket, kilátástalan, meddő kitérőket tenned az önismereti úton, amelyek aztán ugyanoda vezetnek vissza, ahol azelőtt voltál. Bármilyen problémával, nehézséggel, betegséggel küszködsz, jelentkezz bátran, szeretettel várlak!
Tovább olvasom...

Lótuszvirág Lélekház

 

 

Egy hely, ahol választ kaphatsz a Téged foglalkoztató kérdésekre. Párkapcsolati nehézségek? Szakítás, válás? Veszteség, gyász? Problémák a gyermekkel? Konfliktusok a szülőkkel, testvérrel? Útkeresés? Betegségek? Depresszió, pánikbetegség? Stressz? Szorongás? Munkahelyi gondok? Nem jön a baba? Családon belüli erőszak? Önbizalomhiány? Egyedüllét? Céltalanság? Mindig ugyanazok a problémák? Önismeret? Gyere és keressük meg rá a megoldást!
Tovább olvasom...

Alkalmazott módszereim

 

A lelki egyensúly helyreállításához a Lótuszvirág Lélekházban az alábbi módszerek nyújtanak segítséget:

 

 

 

Metamorf masszázs

 

A metamorf masszázs egy speciális, kíméletes, rendkívül hatékony lelki blokkoldó technika. Felszabadítja, megszabadítja a lelket a múltban keletkezett fájdalmaktól és lehetőséget teremt a teljesebb, kiegyensúlyozottabb, örömtelibb életre és önmegvalósításra.
Tovább olvasom...

 

Belső gyermek munka

 

Mindannyiunkban él egy belső gyermek, aki ha kapcsolatban áll felnőtt lényünkkel, és együtt tudnak működni, akkor a teljesség érzése tölt el bennünket. Ha viszont valamilyen sérülés miatt ezek elszakadnak egymástól, annak zavar, üresség, magány a vége.
Tovább olvasom...

 

Számmisztika

 

A számmisztika sok ezer éves tudomány. Segít megérteni önmagunkat, a környezetünkben élő embereket, ami hozzájárul ahhoz, hogy javítsunk kapcsolatainkon. Ráébreszt jellemünkre, s elindít az önismereti úton. Megmutatja, mik lehetünk, s mit kezdhetünk az életünkkel.
Tovább olvasom...

 

Coaching

 

A coaching abban segít bennünket, hogy meghatározzuk az útirányt, amerre indulni szeretnénk, a célt, amit el szeretnénk érni. Ez  egy személyre szabott motiváló módszer, melynek a lényege, hogy nem ad tanácsot, hanem a saját erőforrásainkra támaszkodva támogat bennünket a fejlődésben.
Tovább olvasom...

Ajándékutalvány

 

Ajándékozz lehetőséget egy örömtelibb, boldogabb életre! Ajándékozd szeretteidnek önmagukat! Születésnapra, névnapra, karácsonyra vagy csak úgy a hétköznapokra. Szeretettel.

 

 

Go to top